1

Parc Can Gos

Centre d’Ensinistrament i Activitats Canines

La nostra història

La nostra societat, cada dia es més tolerant amb els gossos i volem introduïrlos en el nostre dia a dia, però això implica que cada vegada siguem mes responsables i exigents amb el seu comportament.
Degut a aquesta demanda, va nèixer amb molta il·lusió la idea de crear un centre caní i oferir l’oportunitat a la población ceretana de començar a entrenar els seus gossos i fer activitats amb ells.

La nostra filosofia

Ensenyar-vos a treballar amb gossos. No nomès volem ensenyar-te quatre conceptes bàsics... Volem que aprenguis sobre ensinistrament, comunicació canina, joc... Sempre des de el respecte i prioritzant les seves emocions
Cada gos és un mòn. No tots els gossos sòn iguals, així que triarem les tècniques mès adients al teu gos, tenint en compte la seva edat, raça, temperament i sensibilitat.
Els nostres entrenadors, están en formació continua, per sempre estar al dia de les tècniques mès innovadores i aprendre dels millors, cursant sovint formacions a càrrecs de campions en diferents disciplines.

El nostre objectiu

Volem que a través d’una COMUNICACIÓ clara millori la CONVIVÈNCIA, que tingueu SEGURETAT i CONFIANÇA en el momento de gestionar les diferents situacions que us podeu trovar.

Els nostres serveis

  • Cadells: Com mès aviat millor! Els cadells aprenen des del minut 0. Evita problemas futurs!
  • Ensinistraments Particulars: Treballem amb vosaltres i el vostre gos al vostre domicili, per adequar-nos a la vostra disponibilitat i necessitats.
  • Classes grupals: Aprendre en companyia dels altres, millora l’atenció i la socialització.
  • Modificacions de Conducta: T’ajudem en la ressolució de problemes de conducta del teu gos.
  • Activitats Canines. La millor manera d’enfortir el vincle amb els gossos... Obediència Avançada, Agility, Habilitats Canines, Disc Dog...

Mètodologia de treball

Cada dia, estem mes segurs que les metodologies amables d’ensinistrament, donen molt bons resultats en tots els nostres objectius.
Treballar amb reforçadors, com el menjar o el joc, fa que el fet d’aprendre sigui molt mès divertit i el gos vulgui col·laborar amb el seu guía de bon grat.

Truca'ns als 972881269 - 972141173